Hoe importeer ik een .csv bestand?

Neem contact op indien u voor het eerst een .CSV bestand probeert in te lezen, stuur een e-mail naar info@parcelpro.nl of bel 085 273 2785.

Download hier een CSV template waarin de aanbevolen velden staan. Alle velden zijn nodig, behalve:

•  afzender adresgegevens (de velden Afzendernaam, Afzenderstraat, Afzendnummer, Afzenderpostcode, Afzenderplaats, Afzenderland)
  •  TypeID

Als deze niet zijn ingevuld worden deze op basis van uw standaard instellingen op uw account ingevuld.

Stappen CSV import

1. Ga via het menu naar zendingen

2. Klik op de button CSV import rechtsboven

3. Klik hier op en upload uw bestand. Het duurt een aantal tellen voordat alle gegevens zijn overgenomen.