Waar kunnen we je mee helpen?

Packs contract toevoegen

packs logoGa via het menu aan de linkerkant naar Instellingen Vervoerders > klik rechtsboven op Nieuwe vervoerder > klik op de button Toevoegen onder Packs.

Voor het toevoegen van jouw Packs contract zijn de volgende gegevens nodig:

  • Webservice gebruikersnaam
  • Webservice wachtwoord

Algemene velden:

  • Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van Packs handig om het contract te onderscheiden
  • Actief: Contract actief / niet actief (testmodus)
  • FtpServer / Webservice (veld altijd geblokkeerd): URL voor de betreffende handeling
Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee
Gewijzigd op: 26 juni 2023