Maersk contract toevoegen

⚠️Onze Maersk koppeling is tijdelijk niet beschikbaar.
Stuur een mail als je een update wilt ontvangen.⚠️

maersk logoNeem contact op voor het toevoegen van jouw Maersk contract via 085 273 2785 of info@parcelpro.nl, je kunt dit (nog) niet zelf via het verzendsysteem van Parcel Pro.

Voor het toevoegen van jouw Maersk contract zijn de volgende gegevens nodig:

• Webservice API Key: AuthenticationKey tbv PreAlert ParcelPremium / ParcelPlus
  • WebservicePassword: AuthenticationKey tbv FinalMileLabel
  • Username, SSH-Key en Password voor de terugmeldingen

Algemene velden:

• Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van Maersk handig om het contract te onderscheiden
  • Actief: Contract actief / niet actief (testmodus)
  • FtpServer / Webservice (veld altijd geblokkeerd): URL voor de betreffende handeling

Ter info: per juni 2022 is B2C Europe met Maersk samengesmolten en werken ze verder onder de naam Maersk.