DHL contract toevoegen

dhl logoGa via het menu aan de linkerkant naar Instellingen Vervoerders > klik rechtsboven op Nieuwe vervoerder > klik op de button Toevoegen onder DHL.

Voor het toevoegen van jouw DHL contract heb je alleen jouw klantcode (8 cijfers lang) nodig.

Jouw klantcode is op te vragen bij jouw DHL accountmanager.

Algemene velden:

• Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van DHL handig om het contract te onderscheiden
  • Actief: Contract actief / niet actief (testmodus)
  • FtpServer / Webservice (veld altijd geblokkeerd): URL voor de betreffende handeling