DHL contract toevoegen

Ga via het menu aan de linkerkant naar Instellingen Vervoerders > klik rechtsboven op Nieuwe vervoerder > klik op de button Toevoegen onder DHL.

Voor het toevoegen van uw DHL contract heeft u alleen uw klantcode (8 cijfers lang) nodig.

Uw klantcode is op te vragen bij uw DHL accountmanager.

Algemene velden:

• Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van DHL handig om het contract te onderscheiden
  • Actief: Contract actief / niet actief (testmodus)
  • FtpServer / Webservice (veld altijd geblokkeerd): URL voor de betreffende handeling