B2C contract toevoegen

Neem contact op voor het toevoegen van uw B2C contract via 085 273 2785 of info@parcelpro.nl, u kunt dit (nog) niet zelf via het verzendsysteem van Parcel Pro.

Voor het toevoegen van uw B2C contract zijn de volgende gegevens nodig:

• Webservice API Key: AuthenticationKey tbv PreAlert ParcelPremium / ParcelPlus
  • WebservicePassword: AuthenticationKey tbv FinalMileLabel
  • Username, SSH-Key en Password voor de terugmeldingen

Algemene velden:

• Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van B2C handig om het contract te onderscheiden