Waar kunnen we je mee helpen?

Wix handleiding

Deze koppeling met Wix is nog niet beschikbaar.
Stuur een mail als je een update wilt ontvangen.

 

wixDit is de gebruikershandleiding voor onze koppeling met Wix. Bij vragen kun je via ict@parcelpro.nl of het telefoonnummer 085 273 2780 support aanvragen. Kijk voor de meest recente informatie over de Wix koppeling in het verzendsysteem via het menu instellingen > koppelingen > wix.
Wij horen graag wat jouw bevindingen zijn m.b.t. tot deze koppeling. Met jouw feedback maken wij de koppeling steeds een stap beter.

 

 

Installatie van Parcel Pro app

 

Stap 1
Login op de backend van je webshop en ga vervolgens naar de Wix AppMarket via Apps > App Market. Hier zoek je naar onze app genaamd "Parcel Pro" en klik je vervolgens op de knop Add to site.

wix appmarket

 

Stap 2
Je wordt doorgeleid naar ons verzendsysteem waar je gevraagd wordt in te loggen met je logingegevens. Zodra je bent ingelogd, zie je onderstaand scherm. Klik in dit venster op akkoord en toevoegen.

inloggen app

 

Stap 3
Je wordt dan weer teruggeleid naar de koppeling pagina in het Parcel Proverzendsysteem. Hier zie je dan de Wix koppeling tussen staan, dit betekent dat de koppeling succesvol is gemaakt. De koppeling is nu klaar: jouw Wix orders worden nu automatisch gesynchroniseerd naar je Parcel Pro account!

P.S.: De orders zullen op dit moment aangemaakt worden op basis van de standaard ingestelde verzendmethode in je account.

installatie voltooid

Zie je na alle stappen de nieuwe Wix koppeling er niet bij staan? Neem dan contact op met ict@parcelpro.nl, we helpen je graag!

 

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee
Gewijzigd op: 12 december 2023