Squarespace handleiding

squarespaceDit is de installatiehandleiding voor onze koppeling met Squarespace. Bij vragen kan je altijd bellen of support aanvragen via een e-mail naar ict@parcelpro.nl. Kijk voor de meest recente informatie met betrekking tot de Squarespace app in het verzendsysteem via het menu Instellingen > Koppelingen > Squarespace.

Wij horen graag wat je bevindingen zijn met betrekking tot deze koppeling. Met jouw feedback maken wij de koppeling steeds een stap beter.

Installeren koppeling

Stap 1
Klik op + Nieuwe koppeling.

squarespace stap 1

Stap 2
Scroll naar beneden en zoek in de lijst naar Squarespace. Klik vervolgens op Koppelen.

squarespace stap 2

Stap 3
Bij het label kan je eventueel iets invullen ter referentie. Dit kan handig zijn wanneer je meerdere webshops koppelt. Klik nogmaals op Koppelen.

squarespace stap 3

Stap 4
Nadat je op de knop klikt, kom je op de inlogpagina van Squarespace. Log hier in met je inloggegevens van Squarespace. Mocht je al ingelogd zijn, dan kan je naar de volgende stap gaan.

squarespace stap 4

Stap 5
Klik op Allow om de koppeling toegang te geven.

squarespace stap 5

Klaar: de koppeling is nu geconfigureerd!
Je kunt de koppeling beheren door binnen onze verzendsoftware te navigeren naar Instellingen > Koppelingen > Squarespace. Nu ben je klaar om je verzendlabels af te drukken via ons verzendplatform!