Shoppagina Handleiding

shoppagina logoInstallatie

U voert de gegevens in uw shop door naar Modules > Externe koppelingen > Shops United te gaan. U voert hier uw gebruiker_id en uw API key in die u van ons heeft ontvangen.

Heeft u nog geen API key van ons ontvangen? Mail dan naar ict@parcelpro.nl.

Na het invoeren van uw gebruiker_id en API key heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u DFY of EuroPlus wilt gebruiken. Op het tweede tabblad wordt het afhaaladres ingevuld. Op het derde tabblad heeft u de mogelijkheid om de track & trace emailinstellingen te wijzigen.