Shoppagina Handleiding

shoppagina logoInstallatie

Je voert de gegevens in jouw shop door naar Modules > Externe koppelingen > Shops United te gaan. Je voert hier jouw gebruiker_id en jouw API key in die je van ons hebt ontvangen.

Heb je nog geen API key van ons ontvangen? Mail dan naar ict@parcelpro.nl.

Na het invoeren van jouw gebruiker_id en API key heb je de mogelijkheid om aan te geven of je DFY of EuroPlus wilt gebruiken. Op het tweede tabblad wordt het afhaaladres ingevuld. Op het derde tabblad heb je de mogelijkheid om de track & trace email instellingen te wijzigen.