Shopfactory handleiding

shopfactory logoDit is de handleiding voor onze koppeling met Shopfactory. Bij vragen kun je via ict@parcelpro.nl of het telefoonnummer 085 273 2780 support aanvragen. Kijk voor de meest recente informatie m.b.t. de Shopfactory koppeling in het verzendsysteem onder het menu item Koppelingen. Wij horen graag wat jouw bevindingen zijn m.b.t. tot deze koppeling. Met jouw feedback maken wij de koppeling steeds een stap beter.

⚠️ Om gebruik te maken van de koppeling moet je via Shopfactory een totalcare account aanvragen.

Na de aanvraag ontvang je van Shopfactory een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kun je vervolgens in ons verzendsysteem invullen. Dit doe je als volgt:

Stap 1
Ga in ons verzendsysteem naar de pagina Koppelingen, kies voor Shopfactory en vul de gegevens als volgt in.

Key = gebruikersnaam*
Url = jouw webshopadres (zonder / aan het einde)
Secret = wachtwoord*
* Deze heb je ontvangen bij het aanvragen van het Totalcare account via Shopfactory

Stap 2
Druk op opslaan. Als de gegevens goed zijn overgenomen verschijnt er een melding dat de koppeling succesvol tot stand is gebracht.

Veelgestelde vragen

Let op! Verbinding tot stand brengen mislukt, gegevens onjuist.
Controleer goed of de gekopieerde gegevens goed zijn overgenomen.

Zendingen komen niet meer binnen
Controleer of er op de pagina Koppelingen binnen het verzendsysteem geen datum bij het veld Blokkade voor de Shopfactory koppeling is genoteerd. Als dit het geval is ben je hiervan per mail op de hoogte gebracht. Je kunt de datum in het veld Blokkade verwijderen en opnieuw een verbinding proberen te maken door de knop Opslaan. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met ons zodat we dit voor je gaan uitzoeken.

De zendingen worden ieder uur gesynchroniseerd. Duurt dit te lang of wil je de zendingen op dit moment zien? Gebruik dan de knop Synchroniseren bovenaan de tabel bij (Lopende) Zendingen.