Hoe kan ik verzendregels instellen?

De verzendregels zijn te vinden in het verzendsysteem via het menu Instellingen > Verzendregels. Om een verzendregel aan te maken kan je rechtsboven op de button Nieuwe Verzendregel klikken.

In dit voorbeeld nemen wij bestellingen uit een WooCommerce koppeling die naar België moeten worden verzonden. Deze moeten in dit voorbeeld op PostNL standaard pakket België binnen komen.

Stap 1
Kies de koppeling waarvoor je de verzendregel wilt maken.

verzendregel overzicht

Stap 2
Kies vervolgens de voorwaarden waar de zending aan moet voldoen.

Stap 3
Kies vervolgens de actie die moet plaatsvinden.

Stap 4
Vul vervolgens de Referentie in en klik op Opslaan.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met op met onze IT afdeling via een supportaanvraag of  ict@parcelpro.nl.