Accountgegevens wijzigen

U kunt zelf uw accountgegevens aanpassen in het verzendsysteem.

Klik op het menu rechtsboven waar uw accountnaam staat, eerst ziet u gelijk uw accountnummer. Het is voor ons handig als u dit nummer eerst doorgeeft als u belt met een van onze medewerkers.

Daaronder kunt u klikken op Mijn account. Klik op uw account pagina rechtsboven op de button aanpassen. Nu kunt u o.a. een e-mailadres opgeven voor facturen en uw rekeningnummer / adres / wachtwoord wijzigen.