Accountgegevens wijzigen

Je kunt zelf jouw accountgegevens aanpassen in het verzendsysteem.

Klik op het menu rechtsboven waar je accountnaam staat. Daarnaast zie je gelijk jouw accountnummer staan. Het is voor ons handig als je dit nummer eerst doorgeeft wanneer je belt met één van onze medewerkers.

Daaronder kan je klikken op Mijn account. Klik op jouw account pagina rechtsboven op de button aanpassen. Nu kun je o.a. een e-mailadres opgeven voor facturen en eventueel jouw rekeningnummer / adres / wachtwoord wijzigen.