Red je Pakketje contract toevoegen

red je pakketje logoRed je Pakketje heet sinds februari 2022 Instabox.

Ga via het menu aan de linkerkant naar Instellingen Vervoerders > klik rechtsboven op Nieuwe vervoerder > klik op de button Toevoegen onder Red je Pakketje/Instabox.

Voor het toevoegen van jouw Instabox contract zijn de volgende gegevens nodig:

• API key

Algemene velden bij het activeren van het contract:

• Referentie (optioneel): Vrij in te vullen, bij meerdere contracten van Red je Pakketje handig om het contract te onderscheiden
  • Actief: Contract actief / niet actief (testmodus)
  • FtpServer / Webservice (veld altijd geblokkeerd): URL voor de betreffende handeling